Du är här: Tillverkning > Order > Utskrift tillverkningsorder > Externa dokument

Externa dokument

Finns det externa dokument kopplade till order, huvudartikel, operation eller material, så går det att välja om och hur dessa ska skrivas ut med t-orderdokumenten. Det finns några olika alternativ:

För att kunna koppla dokument behöver tilläggsfunktionen Dokumenthantering vara installerad. Koppling av dokument görs då på knappen Dokumentvisning. Läs mer om Dokumenthantering i kapitlet Tilläggsfunktioner i Startboken.