Du är här: Tillverkning > Order > Utskrift tillverkningsorder > Fritext

Fritext

På knappen F registreras eventuell fritext för ordern. Om fritext registrerades på ordern i rutin Registrera tillverkningsorder är denna knapp redan markerad med (#) då ordern hämtats upp. För att lägga in eller kontrollera fritext, klicka på knappen för att öppna kommentarsfönstret Fritext till order. Fritext som anges eller ändras här lagras sedan automatiskt på ordern då utskriften verkställes eller genom att välja Spara. Se mer om hanteringen av detta fönster i avsnittet Lägga in kommentarer eller instruktioner i kapitlet Generellt i Startboken.