Du är här: Tillverkning > Produktionsgrupper > Uppdatera produktionsgrupper > Dokumentutskrift vid starta arbete

Dokumentutskrift vid starta arbete

Denna sektion är aktiv om modulen Verkstadsinformation är installerad.

Ordersats

Ordersats används för att operatörer ska kunna skriva ut tillverkningsorderdokument när operationer i vald produktionsgrupp startas i modulen Verkstadsinformation.

Här går det att se vilken/vilka tillverkningsorderdokument som ska skrivas ut i ordersatser på produktionsgruppen. Med knappen öppnas ett fönster där en förvald ordersats kan anges. De dokument som kan väljas i fönstret är de som skapats i rutinen Tillverkningsorderdokument i Systemvård. Markera i kolumnen Ta för att välja ett dokument och ange i kolumnen Antal hur många exemplar av varje dokument som ska skrivas ut.

Automatisk utskrift av ordersats

Markera denna parameter för att göra så att vald ordersats automatiskt skrivs ut när operatören verkställer start av arbete.

Parametern Visningstyp i rutin Tillverkningsorderdokument i Systemvård styr vilka dokument som ska skrivas ut för olika operationer:

Externa dokument

Markera denna parameter för att externa dokument, som är kopplade till en operationen som startas, ska kunna skrivas ut vid start av arbete. För att kunna koppla och skriva ut externa dokument behöver tilläggsfunktionen Dokumenthantering vara installerad.