Du är här: Tillverkning > Produktionsgrupper > Uppdatera produktionsgrupper > Tidberäkningskod

Tidberäkningskod

Gäller endast Verkstadsinformation. Under Tidberäkningskod går det att välja en förvald inställning för hur tid ska redovisas för operationer i gruppen. Det finns tre alternativ:

Tidberäkningskod kan även ändras individuellt för varje operation i rutin Körplanering i Verkstadsinformation.

Obs! Om ändring sker i fältet fås en kontrollfråga om ändring ska slå igenom på befintliga tillverkningsorder där aktuell produktionsgrupp och restantal finns.