Du är här: Tillverkning > Verktyg > Rapportera kalibrering > Aktuell kalibrering

Aktuell kalibrering

Här går det manuellt att sätta kalibreringsstatus Godkänd respektive Spärrad / Underkänd på verktyget. Men rätt status sätts automatiskt då kalibreringsvärde angetts under Kalibreringspunkter.

Det går även här vid behov ändra uppgifterna vem som rapporterat, kalibreringsdatum och nästa kalibreringsdatum, men dessa uppgifter fylls i förvalt.

Finns det en inköpsorder för kalibreringen kan den väljas under Iordernr. Även Kalibreringsplats kan väljas men fylls i automatiskt enligt inköpsordernummer.

Under knappen Protokoll går det ange en kommentar till rapporteringen och även bifoga externa kalibreringsprotokoll, om tilläggsfunktionen Dokumenthantering är installerad.

En Anmärkning kan anges till kalibreringen, om den t.ex. är underkänd.