Du är här: Verkstadsinformation > Anställda > Uppdatering anställda > Extra parametrar för närvaro

Extra parametrar för närvaro

Skicka meddelande till, från stämplingsterminal

Med hjälp av detta fält kan funktionen Skicka meddelande, som finns i stämplingsterminalen, begränsas eller utökas för den anställde.

Visa saldon i stämplingsterminal

Med hjälp av dessa fält går det att välja vilka tidssaldon som ska visas i stämplingsterminalen.

Korrigera tillägg i stämpl.term.

Med hjälp av detta fält går det att styra om den anställde ska få korrigera tillägg i stämplingsterminalen, samt hur många dagar bakåt i tiden som ska vara korrigeringsbara.

Värdet 0 ger ingen korrigeringsmöjlighet.

Värdet 1 ger idag.

Värdet 2 ger idag plus igår.

Värdet 3 ger idag, igår plus förrgår, osv.