Du är här: Verkstadsinformation > Avstämning > Attestera / korrigera stämplingar > Knappen för att visa attesterade

Knappen för att visa attesterade

Med knappen går det att se vilka anställda som redan blivit fullt attesterade för de dagar där en fortsatt attestering ska göras, t.ex. för hela veckan.

1. Markera först kalenderrutorna för de dagar i kalendern där attestering ska göras.
  2. Klicka sedan på ovanstående knapp. I listan med anställda visas då symbolen på de anställda som blivit fullt attesterade för alla markerade dagar.

På så sätt går det att i listan se vilka anställda som redan är fullt attesterade för de markerade dagarna och som kan undantas vid den fortsatta attesteringen för dessa dagar.

För en enskild anställd som är markerad i listan går det i kalendern att se vilka dagar som är fullt attesterade, genom att ovanstående symbol då även visas på dessa dagar i kalendern.