Du är här: Verkstadsinformation > Avstämning > Löneunderlag > Fliken Beställning

Fliken Beställning

På Fliken Beställning som öppnas när rutinen startas, selekteras för vilka anställda och för vilken period som löneunderlag ska tas fram.

Under Alternativ anges bl.a. om flextid ska exporteras. Under rubriken Visa väljs vilken typ av stämplingar som ska visas i listan samt om endast anställda som användaren har behörighet att attestera ska visas.

Använd funktionen Lagra beställningsbild för att spara inställning av Parametrar för lista.

Se även:

EDI-kopplingar

Utskriftsexempel

Generering av textfiler