Du är här: Verkstadsinformation > Detaljplanering > Körplan > Informationsmenyn på fliken Material

Informationsmenyn på fliken Material

Följande funktioner finns i informationsmenyn för fliken Material:

Bild på de val som finns i informationsmenyn för fliken Material (bortsett från de länkade frågorna).

Visa endast bristmaterial

Detta val gör att endast de material som inte har tillräckligt stort saldo för att det ska räcka till operationen visas. Saldot jämförs med planerat antal och klarerat antal.

Detta är en bra funktion för att snabbt se vilka operationer som inte kan startas på grund av kriteriet ingående material.

Skapa bevakningsuppdrag

Här går att länka till rutinen Bevakningsuppdrag för att skapa bevakningsuppdrag för att bevaka nästa positiva saldoförändring.

Filter

Vill man se operationer som innehåller samma ingående artikel kan man söka via Filter på.

Körplanen visar då endast de operationer där den valda artikeln ingår. Läs mer om filtrering i Startboken avsnitt Filtrering av lista under informationsmenyn.

Layout - Spara layout

När tabellens utseende har ändrats väljs Spara layout för att ändringarna ska sparas.

Spara layout.

Layout - Återställ standardlayout

Detta kommando återställer orginalutseendet på tabellen. Alla hittills gjorda ändringar återställs.

Återställ standardlayout.