Du är här: Verkstadsinformation > Detaljplanering > Körplan > Knappen Sök via planeringstavla...

Knappen Sök via planeringstavla...

Via denna knapp öppnas en planeringstavla länkad till körplaneringsfönstret, som kan användas för att ge en översikt över flera produktionsgrupper vad gäller tid och antal för körklara, kommande och pågående operationer.

Tavlan kan också användas för att snabbt byta produktiongrupp i körplaneringen, genom att klicka på önskad produktionsgrupp i fönstret.

En annan finess är att det går att använda "dra-och-släpp" på ett ordernummer i körplanen till en produktionsgrupp i planeringstavlan, för att byta produktionsgrupp på operationen.

I hjälpen för rutin Planeringstavla ges en mer ingående beskrivning av planeringstavlan.