Du är här: Verkstadsinformation > Schema / Tabeller > Terminalparametrar > Fönstret Terminalparametrar

Fönstret Terminalparametrar

I fönstret registreras terminalanvändare som ska begränsas till stämpling av närvaro, arbete och/eller enbart stämpling med kort. Lägg till en ny rad med hjälp av knappen Infoga rad i verktygsmenyn.

Inloggad som ADMIN i rutin Stämplingsterminal, går att det via Informationsmenyn spara förvald layout för alla anställda i läge Starta direkt- eller läge Avsluta arbete. En anställd som redan har en personlig layout påverkas inte av detta nya förval.