Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Byt Frånvarokod / Periodbyte > Byt frånvarokod

Byt frånvarokod

Här anges med datum och tid när byte av frånvarokod ska ske, samt vilken frånvarokod som ska gälla efter bytet. Tidpunkten för byte kan inte sättas i framtid.

1. Välj en frånvarokod i fältet Frånvarokod, genom att klicka i fältet för att visa en lista.
  2. Ange datum och tidpunkt för bytet, i dåtid eller använd dagens datum och tidpunkten för när den anställde valdes som är förvalt. Information om längst ned i fönstret visar vilken frånvarokod som gäller innan bytet samt när frånvaroposten startades.
  3. Verkställ bytet genom att Spara.