Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Inkomna meddelanden > Allmänt om Inkomna meddelanden

Allmänt om Inkomna meddelanden

Denna rutin används av användare i MONITOR för att hämta inkomna internmeddelanden, till skillnad från enskilda anställda som gör detta i rutinen Stämplingsterminal.

Fönsterfunktioner

Välj Sök nya meddelanden för att söka efter önskat meddelande i inkorgen.

Välj Besvara meddelande för att öppna rutinen Uppdatera meddelande, och skicka ett svar till avsändaren.

Välj Skicka nytt meddelande för att öppna rutinen Uppdatera meddelande och skicka ett nytt meddelande.

Läs beskrivning av övriga fönsterfunktioner under Fönsterfunktioner i Startboken.