Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Närvarotablå > Visa anställda

Visa anställda

Här görs ett urval av vilka anställda som ska visas i listan över anställda, med avseende på närvarostatus och avdelning.

Välj mellan Instämplade, Ej instämplade och Frånvarande. Förvalt är att alla anställda visas. Välj bort anställda genom att avmarkera kryssrutan för den status som inte ska visas. Med valet Borde vara närvarande visas de anställda som har ett schema som har arbetstid just nu. Denna lista kan vara användbar om man vill se de som inte stämplat in idag, utan att behöva se personal som ska arbeta andra tider under dagen.

Välj att visa anställda avdelningsvis genom att välja en avdelning i fältet Avdelning. Visa en lista över avdelningar med F4 eller genom att klicka på listrutesymbolen.

Parametern Automatisk återuppläsning används för att status för anställda ska läsas in i Lista över anställda med jämna mellanrum. Ange ett önskat tidsintervall för uppläsning i fältet Tid mellan uppläsning. Förvalt är att automatisk återuppläsning ska ske var femte minut. Avmarkera parametern för att ta bort återuppläsning.

Knappen Återuppläs nu läser in aktuell status för valda anställda.

Knappen Brandlista öppnar rutinen Lista stämplingar och skriver ut lista Endast närvarande anställda. Denna lista används vid brand för att snabbt få ett underlag för att räkna de anställda efter utrymning.