Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Rapportera arbete > Arbeten att avsluta

Arbeten att avsluta

Här visas den eller de startade operationer som är startade av den anställd som markerats i listan Anställd. Markera en operation som ska avslutas och klicka på Avsluta arbete i verktygsmenyn. Detta öppnar fönstret Avsluta/Delrapportera arbete där godkänt antal m.m. kan anges för operationen. Se hjälpavsnitt för Stämplingsterminal för en närmare beskrivning.

Om en operatör satt ett arbete till vilande, och sedan stämplat ut, kommer detta att visas på följande sätt:

Vilande arbete

Det innebär att operatören själv redan har avslutat operationen, men samtidigt satt den till vilande med föresatsen att fortsätta med den senare.

Klicka på knappen frisläpp för att koppla bort den från operatören. Detta måste även bekräftas: