Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Stämplingsterminal > Knappen Byt direkt arbete

Knappen Byt direkt arbete

Väljs för att starta ett direkt arbete och avsluta det arbete som var aktivt sedan tidigare. Knappen skapar en sekvens av knapparna Starta direkt arbete och Avsluta arbete, vilket resulterar i att ett arbete byts ut mot ett annat.

Obs! Vid buntstämpling kommer flera arbeten att kunna startas samtidigt eftersom en "bunt" systemmässigt räknas som ett och samma arbete.