Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Stämplingsterminal > Knappen Starta indirekt arbete

Knappen Starta indirekt arbete

Denna knapp används för att starta ett indirekt arbete. De Indirekta arbetskoder som visas skapas i rutinen Koder. Om gruppering av indirekta arbetskoder tillämpas, visas först grupperna. Sedan en grupp valts visas de indirekta arbetskoder som hör till den gruppen.

Välj ett arbete genom att markera önskad rad, och starta arbetet genom att trycka Verkställ. Välj Avbryt för att återgå till läge Arbete/Ut.

Det indirekta arbetet visas sedan i tabellen Information med röd text.

Indirekt arbete i fältet Information.