Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Stämplingsterminal > Specialfunktion för pekskärm

Specialfunktion för pekskärm

I rutin Systeminställningar, på fliken Verkstadsinformation, går det att aktivera Specialfunktion för pekskärm. Ett numeriskt tangentbord (pekskärm) visas då när man klickar i fältet för anställningsnummer i Stämplingsterminalen. Denna pekskärm gör det enklare att välja arbeten via Ordernummer eller Körplan genom att bläddra med pilarna och verkställa med "Retur"-knappen.

Specialfunktion för pekskärm.