Fliken Beställning

På fliken Beställning görs i övre delen selektering och gruppering för transaktionslistan.

I nedre delen väljs listtyp och om Ej skickade är vald går det även att välja betalningssätt och filformat.

Med knappen Lista på bildskärm under Fönsterfunktioner hämtas transaktionslistan upp och visas på fliken Lista bildskärm. Transaktionslistan redovisar fakturorna radvis, med uppgifter om leverantör, betaldatum, belopp, m.m.

Se mer under Utskriftsexempel om transaktionslistorna med kommentarer och en instruktion för att skriva ut transaktionslistan.