Du är här: Försäljning > Kunder > Uppdatering kunder > Importera elektroniskt visitkort

Importera elektroniskt visitkort

I Uppdatering kunder går det att lägga till en ny referens till en befintlig kund eller skapa nya kunder, från elektroniska visitkort (vCard).

Gör så här för att importera ett elektroniskt visitkort:

1. Välj Arkiv | Importera elektroniska visitkort... och leta upp den .vcf fil som ska importeras, alternativt använd "dra och släpp" med Utforskaren på en .vcf fil och släpp filen på rutinfönstret i MONITOR.
  2. I dialogrutan som visas, välj om en Ny referens på aktuell kund ska läggas till (förvalt) eller om en Ny kund ska skapas. Väljs en ny kund, visas fältet Kundkod, där en ny kundkod i så fall ska anges.
  3. Klicka sedan på knappen Importera för att utföra importen.

Anm. MONITOR stöder i dagsläget import av vCard version 2.1. För vCard version 3.0 kan vissa uppgifter trunkeras vid importen.