Du är här: Systemvård > Agenten > Vad är Agenten?

Vad är Agenten?

Agenten hjälper till att automatiskt verkställa körning av listrutiner (Automatkörning) samt att aktivt bevaka händelser (Bevakningsuppdrag). Resultaten från automatkörningar och bevakningsuppdrag kan meddelas användaren antingen som ett nätverksmeddelande (broadcast), via e-post, SMS eller lagras i MONITOR Resultatbevakning för senare granskning.

Anm. Om en lista som tagits fram via automatkörning eller bevakningsuppdrag är tom meddelas eller lagras dock inte något resultat.

Agenten kan användas för att: