Du är här: Systemvård > Agenten > Översikt

Översikt

Agenten i modulen Systemvård är en tilläggsfunktion. Här finns rutiner för att registrera automatiska körningar, lägga upp bevakningsuppdrag, bevaka händelser samt se sina bevakningsuppdrag. Se även Vad är Agenten? och beskrivning av rutinerna.

Till tilläggsfunktionen Agenten hör även en separat programvara som heter Agentserver. Denna server sköter bevakningen av registrerade bevakningsuppdrag.

I kapitlet Agentserver, under Konfiguration och underhåll i Startboken beskrivs hur agentservern ska registreras och konfigureras. Den informationen följer även med i ett separat dokument vid leverans av tilläggsfunktionen.