Du är här: Systemvård > Allmänt > Flerbolagsinställningar > Allmänt om Flerbolagsinställningar

Allmänt om Flerbolagsinställningar

Varför denna rutin?

På fliken Artikelsaldo i denna rutin anges från vilka företag i systemet som artikelsaldo ska kunna hämtas upp och visas i rutin Artikelfråga i Lager.

Användningsområdet är att kunna se artikelsaldo och planeringsbild på artiklar som har samma artikelnummer i flera företagsdatabaser. Om en eller flera företagsdatabaser har lagt till här kommer knappen Artikelsaldo - andra företag att dyka upp på rubrikraden i Artikelfråga, där det då går se dessa uppgifter.

Om tilläggsfunktionen Lagerställehantering används går det även att välja vilka lagerställen i respektive företag som ska inkluderas/exkluderas.