Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Administrera egenskaper > Allmänt om Administrera egenskaper

Allmänt om Administrera egenskaper

Varför denna rutin?

I Fönstret Administrera egenskaper är det möjligt att administrera förvalda värden i beställningsbilder, egenskaps- och filterprofiler i listor som objekt. Rutinen ger en bra överblick över alla dessa lagrade värden och profiler på grupper/användare.

Det går att ändra objekt, ta bort objekt eller kopiera objekt till olika grupper/användare.

Fönsterfunktioner

Välj Kopiera till användare för att kopiera markerat objekt till en annan användare, som välj i ett separat fönster.

Läs beskrivning av övriga fönsterfunktioner under Fönsterfunktioner i Startboken.