Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Behörighet granskning per leverantör > Allmänt om Behörighet granskning per leverantör

Allmänt om Behörighet granskning per leverantör

Varför denna rutin?

Denna rutin används för att per användare styra vilka leverantörers fakturor de inte ska kunna se. Denna rutin styr inte attestbehörighet, utan gäller enbart behörighet att i listor och sökningar se bilder på fakturor. Behörighet går att ange på gruppnivå, vilket innebär att alla användare som tillhör en grupp får samma inställningar.

Fönsterfunktioner

Här finns möjlighet att kopiera samma behörighetsinställningar till en eller flera användare.

Läs beskrivning av övriga fönsterfunktioner under Fönsterfunktioner i Startboken.