Du är här: Tillämpningar i MONITOR > MONITOR-till-MONITOR > Inställningar för meddelandestatus

Inställningar för meddelandestatus

Vid olika händelser kommer det upp en bekräftelse som ska kvitteras. I medelanderutan som kommer upp går det att avmarkera valet "Visa alltid detta meddelande" om du inte vill att meddelandet ska visas i framtiden.

Val att alltid visa detta meddelande, exempelvis efter avisering.

Vill du sedan t.ex. återställa så att du ser meddelandet igen för en viss händelse, så går det att göra det per användare. Det görs under knappen Med.status... på fliken Verktygsfält under Inställningar - Anpassa... på Fönstermenyn. Här kan du markera/avmarkera de meddelanden som du vill se/inte vill se.

Meddelandestatus.

Se vidare:

Drag och släpp xml-fil för registrering