Du är här: Egna rapporter > System > Skapa beställningsbild > Datawindow som ska listas

Datawindow som ska listas

I kolumnen Datawindow som ska listas anges namnet på det rapportobjekt som ska användas när användaren valt denna beställningsbildsrad som sorteringsbegrepp. Om endast en variant på rapporten finns, anges samma rapportnamn på alla rader.

Är Crystal Reports? markerad är det istället Crystal Report filnamn som ska väljas.