Du är här: Egna rapporter > System > Skapa beställningsbild > Knappen Exportera beställningsbild

Knappen Exportera beställningsbild

Med denna knapp går det att exportera alla inställningar som gjorts i fönstret till en textfil. Normalt används denna funktion av tekniker/konsult på Monitor ERP System AB, i de fall då Monitor ERP System AB tagit fram beställningsbilden åt kunden och skickar den till vederbörande t.ex. i ett e-postmeddelande.

Kunden använder sedan knappen Importera best.bild för att läsa in beställningsbilden från textfilen i fönstret och lagra den i systemet.