Du är här: Egna rapporter > System > Skapa beställningsbild > Rutin-ID

Rutin-ID

Välj Rutin-ID för den menypunkt som en beställningsbild med urval ska skapas för. Menypunkten ska först vara skapad under E i rutin Menytexter med rättigheterna aktiverade i rutin Rättigheter.

Är rapporten namngiven i Crystal Reports på korrekt sätt och om den finns i filen KUNDUNIK.PBD kommer programmet att automatiskt beräkna en uppsättning beställningsbildsrader.