Du är här: Försäljning > Artiklar > Uppdatering artiklar - Försäljning > Knappen Kommentar

Knappen Kommentar

Med knappen Kommentar går det att ange en kommentar för varje artikel och flik. På fliken Försäljning är det en kommentar som gäller försäljning för artikeln. Denna kommentar kan vara en intern kommentar eller en text som kan komma med på offert/kundorder som textrader varje gång artikeln registreras på en offert/orderrad.

Med systemparametern Artikelns försäljningskommentar med på order/offert, under Order / Offert på fliken Försäljning i Systeminställningar går det att få med kommentarer för försäljning på offert/orderrader.

På knappen Dokumentvisning bredvid knappen Kommentar går det att skapa kopplingar till diverse dokument som är skrivna för artikeln, t.ex. avtal, prisförhandlingar m.m. om tilläggsfunktionen Dokumenthantering är installerad. Beskrivning av kommentarsknappen görs under Lägga in kommentarer eller instruktioner i kapitlet Generellt i Startboken.