Du är här: Försäljning > Artiklar > Uppdatering artiklar - Försäljning > Konfigurationsgrupp

Konfigurationsgrupp

Om tilläggsfunktionen Produktkonfigurator är installerad går det att i detta fält koppla en konfigurationsgrupp till en artikel med en grundberedning. Med Sök & Hämta eller F4 går det att söka efter konfigurationsgrupper. Konfigurationsgrupper ska först vara skapade i rutin Uppdatering konfigurationsgrupper.

Läs även om tillämpningen av Produktkonfigurator i handboken Tillämpningar.