Du är här: Försäljning > Fakturering > Direktregistrera fakturor > Betalningsvillkor

Betalningsvillkor

Välj Betalningsvillkor. Standardvärde hämtas från kundregistret men det går att ändra för en viss faktura. Betalningsvillkor ska även vara registrerade i rutin Villkor i Systemvård för att vara valbara här.

Det är också möjligt att skriva in valfri text i detta fält genom att ange en nolla (0) först och sedan trycka på Tab. I den första delen anges valfritt betalningsvillkor. I den andra delen anges betalningsanstånd i antal dagar.

Betalningsvillkor skrivs ut på fakturan.