Du är här: Försäljning > Fakturering > Direktregistrera fakturor > Er referens

Er referens

Ange namn för Er referens. Kundens referens hämtas från kundregistret. Det är den referens som är aktiv, dvs. den som står överst, som hämtas men det går att välja någon annan referens temporärt för en viss faktura. Det är också möjligt att skriva in valfri text. Det som angivits i detta fält skrivs ut som Er referens på fakturan. Sök & hämta Er referens med Snabbsök finns också för att enklare kunna välja referens.

Via en knapp bredvid referensen går det att se mer information om personen, t.ex. telefonnummer och e-postadress. E-postadressen och webbadressen är dessutom klickbara länkar.