Du är här: Försäljning > Fakturering > Utskrift Proformafakturor > Beställningsbild, urvalsläge

Beställningsbild, urvalsläge

När Preliminärt urval valts, öppnas den Closedhögra delen av fönstret.

Beställningsbild, höger del.

I detta läge hämtas alla fakturaunderlag eller kundorder inom det intervall som valts i den vänstra delen av fönstret. Längst till höger visas fakturastatus, då proformafaktura valts att skrivas ut från fakturaunderlag. Detta är ett exempel på metoden "preliminärt urval". För att komma tillbaka till den vänstra delen väljs knappen Avbryt.

När den högra delen av fönstret är aktiv går det även att förhandsgranska utskriften med Förhandsgranska under Fönsterfunktioner eller med dubbelklick på kundkod. Se exempel på hur en proformafaktura kan se ut under Utskriftsexempel.

Efter utskrift görs en blankettkontroll i den högra delen av beställningsbilden.