Du är här: Försäljning > Kundreskontra > Inbetalningar > Betalningsparametrar

Betalningsparametrar

Då betalningar ska registreras anges först Closedbetalningsparametrar i fönstrets övre del.

Betalningsparametrar i fönstret Inbetalningar.

Markören hamnar först i fältet Betaldatum, sedan anges Betalsätt, Konto, Buntsumma samt Text. Genom att ange Kundkod kommer Sök & Hämta i fältet Fakturanummer under Betalmarkera enbart att söka på obetalda fakturor från den angivna kunden.

Allt eftersom fakturor betalmarkeras visas även information om Buntrest, Antal betalda, Summa inbetalt samt en knapp för att se bokföringsorder.

Längst upp till vänster visas aktuellt Buntnummer. Om en tidigare registrerad bunt lästs in går det även att se betalningsbuntens Journalnr/Ver.nr.