Du är här: Försäljning > Kundreskontra > Inbetalningar > Knappen Flytta

Knappen Flytta

När en betalning har registrerats flyttas den till den mellersta delen av fönstret, Betalmarkerade, med hjälp av knappen Flytta. Det går även att använda tangenten F9, ALT+F eller plustangenten (+) på det numeriska tangentbordet för att flytta betalningen.

Då betalning flyttas räknas Buntrest och Summa inbetalt upp. När samtliga betalningar har registrerats ska spara göras.