Du är här: Försäljning > Kundreskontra > Kundreskontralista > Visa

Visa

Under Visa finns bl.a. val för vilka fakturor som ska visas i listan. Följande alternativ finns:

Betalt fr.o.m. - t.o.m.

Här går det att ange från och med och till och med vilket datum betalda fakturor ska tas med. Fältet visas bara om Betalda eller Samtliga är valt.

Reskontradatum

Här går det att ange reskontradatum. Förvalt är det dagens datum.

Ta med bokföring

Markera detta val för att se information om kontering av fakturorna. Om rättningar gjorts i bokföringen visas rättningsverifikatet tillsammans med originalverifikatet .

Räkna om valuta till

Med detta alternativ går det välja att visa fakturor som har en annan valuta omräknat till SEK enligt Registrerad kurs, Dagskurs eller Bokslutskurs. Förvalt visas fakturorna omräknat i den kurs som var vid registreringstillfället.

Summering av extern valuta

Med detta alternativ görs i lista Standard och Enbart summa en summering av fakturabeloppen per valuta och visas per kund samt en totalsummering av valutorna som visas längst ned i listorna.

Visa nollfakturor

Med detta val tas även nollfakturor med, dvs. fakturor som skapats för makulering av utleveranser och som har noll kronor i belopp.

Avstämning mot huvudbok

Denna avstämningslista visas genom att välja Enbart summa, gruppering på Kundfordringskonto samt markera denna parameter. Denna lista gör en jämförelse mellan saldot (restvärdet) i reskontran jämfört med saldot på kontot i huvudboken. Om det är differens mellan reskontra och huvudbok finns möjlighet att länka till en avstämningsfunktion som gör en avstämning av reskontran mot huvudboken dag för dag.

Ny sida / kund

När denna parameter aktiveras görs en sidbrytning för varje kund.