Du är här: Försäljning > Kundreskontra > Utskrift krav > Blankettkontroll

Blankettkontroll

Efter utskrift görs en blankettkontroll. Högra delen av fönstret ändras då till en Closedblankettkontroll. Detta innebär att utskriften kan återstartas för varje krav/kontoutdrag, om det t.ex. blivit papperstrassel i skrivaren.

Blankettkontroll.

Ska utskriften återstartas för en eller flera kunder, avmarkeras dessa under Ok? Knappen OK ändras då till Skriv igen. Utskriftsdialogrutan öppnas för varje avmarkerad kundkod som automatiskt blir markerad igen. Efter kontroll i skrivaren kan utskriften bekräftas med OK.

Det går även att avbryta hela utskriften med Avbryt. Om kravutskrift är vald visas då ett meddelande om att det inte kommer att ske någon uppdatering av kravantalet för dessa utskrifter.

Då utskrift av krav godkänns, uppdateras antal krav som skrivits ut. För kontoutdrag sker ingen uppdatering vid godkännande av utskrift.