Du är här: Försäljning > Offert > Registrera offert > Leveranstid

Leveranstid

Här anges Leveranstid för offerten. Leveranstider ska vara registrerade i rutin Villkor i Systemvård.

Det är också möjligt att skriva in valfri text i detta fält genom att ange en nolla (0) först och sen trycka på Tab. Leveranstid skrivs ut på offertens huvud.

Om order skapas via knappen Order... kommer detta värde att för att föreslå en leveransperiod på orderraderna.