Du är här: Försäljning > Order > Leveransplan / EDI-import > Vårt ordernummer

Vårt ordernummer

Under Vårt ordernummer hämtas vårt ordernummer på befintliga leveransplaner i systemet upp. Det går även att välja på kundens referens.

Sektionen Vårt ordernummer.

Vårt ordernummer

Med Sök & hämta eller F4 går det att välja befintliga leveransplaner baserat på vårt ordernummer och kundkod (standard). Med F3 går det att välja befintliga leveransplaner baserat på vårt ordernummer och artikelnummer.

Kundens referens

Här kan kundens referens anges om det finns angivet på en befintlig leveransplan.

Status

Här går det att se inlästa leveransplaners orderstatus.

P.plan

(Anpassning) Här visas den prognosplan som den aktuella importerade detaljplanen är en delmängd utav. I fältet under visas sista giltiga leveransdatumet på leveransplanen, för den aktuell artikeln. Detta fält sänds av kunden, om inte så fyller systemet själv i leveransperioden på det. Sista avropet för den aktuella artikeln.