Du är här: Försäljning > Order > Orderförteckning - Försäljning > Listtyper

Listtyper

Under Listtyper finns val av olika listtyper. De olika listorna visar olika information om kundorder. De listtyper som finns är:

* Finns tilläggsfunktionen Lagerställehantering installerad kan användare som ingår i rättighetsgrupp med Utökad LS-hantering i denna rutin även välja lista Lagerställe.

Under Utskriftsexempel visas några exempel på de olika listorna med förklaringar.