Du är här: Försäljning > Order > Registrera kundorder > Överföringsprofiler

Överföringsprofiler

Överföringsprofiler finns enbart om tilläggsfunktionen Kundorderöverföring är installerad i MONITOR. Läs även mer om Kundorderöverföring i handboken Tillämpningar.

Här går det att välja en överföringsprofil, som innehåller ett antal parametrar för hur en kundorder ska föras över från ett försäljningsbolag till produktionsbolag. Överföringsprofiler ska vara upplagda i rutin Inställningar kundorderöverföring.

Under fältet visas i rött Ej överförd innan ordern överförts till produktionsbolaget. Efter överföringen gjorts visas Överförd. Det går också att se om en order är överförd under Skapad av och Ändrad av. Där visas användare TRANSFER om ordern är överförd.