Du är här: Försäljning > Order > Registrera kundorder > Position

Position

Under Pos visas ett positionsnummer för varje rad. Detta nummer kan ändras vid behov. Genom att klicka på raden här kan ett nummer anges manuellt. Ibland kan det behöva göras om rader infogas eller tas bort.

Med Ctrl/Shift/P eller Informationsmenyn (höger musknapp) på fältet Pos. går det att omberäkna alla positioner på raderna på en befintlig order.