Du är här: Försäljning > Order > Utskrift kundorder > Beställningsbild

Beställningsbild

Då rutinen öppnas visas en beställningsbild. Fönstret består av egentligen av två delar. Den Closedvänstra delen av beställningsbilden visas först. Här går det välja att selektera order på Ordernummer, Kundkod, Leveransperiod eller Vår referens.

Beställningsbilden i Utskrift kundorder, vänster del.

De parametrar som finns för utskrift här är Typ av blankett, Utskriftsdatum, Prisuppgift, Totalsumma ut, Antal exemplar, Endast dellevererade order, Återutskrift av historikorder, T o m radstatus samt Enbart ej tidigare utskrivna. Med tilläggsfunktionen Dokumenthantering finns också valet Externa dokument.

Det går att tillämpa någon av de tre olika metoderna nedan för utskrift av kundorder:

1. Preliminärt urval
  2. Välja enstaka order
  3. Skriva ut direkt via intervall
  4. Skicka eller skriv ut enligt inställning på ordern

När någon av dessa metoder valts öppnas den högra delen av beställningsbilden. Beroende på vilken metod som valts går det sedan här välja vilka order som ska skrivas ut eller lägga upp enstaka order manuellt. Den vänstra delen av fönstret är i det här läget inaktiv.