Du är här: Försäljning > Order > Utskrift kundorder > Blankettkontroll

Blankettkontroll

Efter utskrift görs en blankettkontroll. Högra delen av fönstret ändras då till en Closedblankettkontroll. I den högra delen av fönstret visas alla utskrivna order inom aktuellt intervall selekterat i den vänstra delen av fönstret.

Blankettkontroll.

I den högra delen går det nu om det behövs, att välja bort order som utskriften ej ska godkännas för. Detta kan uppstå för vissa order, t.ex. om det blev slut på papper i skrivaren mitt under utskriften. Avmarkera då dessa order under Ok? Ska hela utskriften makuleras, klicka på Avbryt.

Godkännande av utskrift görs med knappen OK. Om blanketten Ordererkännande skrivits ut får då alla order som är markerade under kolumnen Ok? status 2 (Utskriven). Om blanketten Följesedel skrivits ut och godkänts i blankettkontrollen får alla markerade order status 4 (Följesedel utskriven).