Du är här: Försäljning > Servicehantering > Ankomstrapportera serviceorder > Rubrikrad

Rubrikrad

På rubrikraden väljs först ett ordernummer för att hämta upp den serviceorder som ska ankomstrapporteras. Endast serviceorder med serviceplats Hos oss är valbara.

Då rutinen öppnas står markören i ordernummerfältet. Sedan ett ordernummer angivits på rubrikraden hämtas samtliga uppgifter om ordern och visas på fliken Huvud och Rader och ankomstrapportering kan göras.

Längst till höger på rubrikraden visas en pratbubbla om det finns ett meddelande registrerat på kunden i rutinen Uppdatering kunder. Meddelandet kan öppnas genom att klicka på pratbubblan.