Fönstret Resursplanering

Fönstret Resursplanering öppnas med alternativet Editera service på Informationsmenyn genom att högerklicka på ett serviceuppdrag i kalendervyn. Detta fönster har samma funktioner som motsvarande fönster i rutin Registrera serviceorder.

Start- och färdigtidpunkt kan uppdateras liksom tidsåtgång. Här går det också att se tillgänglighet för servicetekniker, deras kalender och schema samt välja en eller flera tekniker till serviceuppdraget.