Du är här: Försäljning > Utleverans > Samlingsföljesedel > Beställningsbild - urvalsläge

Beställningsbild - urvalsläge

När Preliminärt urval valts under Fönsterfunktioner öppnas den Closedhögra delen av beställningsbilden i urvalsläge.

Höger del av beställningsbilden, vid urvalsläge.

I detta läge hämtas alla följesedelnummer upp som samlingsföljesedel kan skrivas ut för, inom det intervall som valts i den vänstra delen av fönstret. I den högra delen går det att välja bort de följesedelnummer som inte samlingsföljesedel ska skrivas ut för. Detta är ett exempel på metoden "preliminärt urval". För att komma tillbaka till den vänstra delen väljs knappen Avbryt.

I urvalsläge går det att välja Förhandsgranska under Fönsterfunktioner eller dubbelklicka på följesedelnumret, då kommer utskriften att visas på bildskärm. Se exempel på hur utskriften ser ut under Utskriftsexempel.