Du är här: Försäljning > Utleverans > Utskrift pallflagga EDI > Beställningsbild - urvalsläge

Beställningsbild - urvalsläge

När Preliminärt urval är valt under Fönsterfunktioner öppnas den högra delen av fönstret i Closedurvalsläge och den vänstra delen är inte längre aktiv.

Beställningsbild Utskrift pallflagga EDI i urvalsläge.

I den högra delen av fönstret visas alla följesedlar, enligt beställningen i den vänstra delen av fönstret, som det går att skriva ut pallflagga för. Det går att avmarkera följesedlar som inte ska ha pallflaggor utskrivna. För att komma tillbaka till den vänstra delen väljs knappen Avbryt.

När den högra delen av fönstret är aktiv går det även att välja Förhandsgranska under Fönsterfunktioner för att granska pallflagga för markerad rad på bildskärmen. Se utskriftsexempel.