Du är här: Försäljning > Utleverans > Utskrift speditionsdokument > Efterkrav

Efterkrav

Vid efterkrav går det i denna ruta att ange det belopp i kronor som gäller vid efterkrav. Att styra efterkrav är möjligt med olika betalningsvillkor som definieras på fliken Betalningsvilkor i rutin Villkor. Läses en order/följsedel in som informationskälla, med betalningssätt efterkrav satt, så läses värdet i SEK över till sändningen. Efterkravsreferens blir ordernr/följnr.

Gironummer

Vid efterkrav anges i denna ruta företagets gironummer som gäller för efterkrav. Med en liten knapp som går växla mellan help0155.gif och help0156.gif går det att välja mellan bank- och PlusGironummer registrerade på företaget. På fraktsedeln visas vilket nummer som är valt.

Efterkravsreferens

Vid efterkrav anges här den referensperson som gäller vid efterkrav.